ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ - ΔΕΡΜΑΤΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Γνώση - Εμπειρία - Αξιοπιστία

doctor_new.jpg

Δρ. Σωτήρης Θεοχάρης

O ιατρός Σωτήρης Θεοχάρης είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) (1986). Την ίδια χρονιά (1986) ξεκίνησε την εκπαίδευση του στη Γενική Ιατρική στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, ενώ τον επόμενο χρόνο πραγματοποίησε εκπαίδευση στην Αεροπορική Ιατρική στο ΚΑΙ (Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής).

Το 1988 και για τα δύο επόμενα έτη εκπαιδεύτηκε στη Χειρουργική και την Ορθοπεδική στη Β΄ Χειρουργική Κλινική του 251 ΓΝΑ. Το 1990 ήταν η σειρά της εκπαίδευσης στην Παθολογία, στη Β΄ Παθολογική Κλινική του 251 ΓΝΑ για να συνεχίσει ένα χρόνο αργότερα και μέχρι το 1994, την εκπαίδευση στην ειδικότητα της Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας, στην Πανεπιστημιακή κλινική του Νοσοκομείου Α. Συγγρός.

Το 1994, ο Δρ. Θεοχάρης αποκτά την ειδικότητα του Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου, όπου και μέχρι το 2006 είναι ο Επιμελητής – Διευθυντής της Δερματολογικής Κλινικής του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας (ΓΝΑ), διάστημα κατά το οποίο εγκαθιδρύει δερματοχειρουργικό ιατρείο στο Νοσοκομείο και αναλαμβάνει, σχεδόν κατά αποκλειστικότητα, κάθε δερματοχειρουργική πράξη, που υλοποιείται εκεί (αρκετές χιλιάδες δερματοχειρουργικών επεμβάσεων).

διαβάστε περισσότερα

Το 2006 αποχωρεί, με εκούσια έξοδο από την Πολεμική Αεροπορία, με τον βαθμό του σμηνάρχου ιατρού.

Από το 1994 υπήρξε τακτικό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ). Επίσης είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας, της ASDS (American Society for Dermatologic Surgery), της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), IDS κ.α.

Ο ιατρός Σωτήρης Θεοχάρης από το 1994 έως το 2007 ασκεί ιδιωτικό ιατρείο δερματολογίας - αφροδισιολογίας. Το 2008 ιδρύει το πρότυπο ιατρείο παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών δερματολογίας - αφροδισιολογίας και δερματοχειρουργικής, με την επωνυμία SKIN AND HAIR MEDICAL CARE LTD, (με έδρα τη Γλυφάδα) και το 2011 το ιατρικό κέντρο LASERMEDICAL Α.Ε. (με έδρα το Λαγονήσι) στα οποία είναι Επιστημονικός Διευθυντής και ηγείται της ομάδας μεταμόσχευσης, μέχρι και σήμερα.

Τα ιατρεία του είναι πλήρως επανδρωμένα με όλα τα συστήματα laser τελευταίας τεχνολογίας στα οποία πραγματοποιούνται όλες οι ιατρικές αλλά και αισθητικές πράξεις (εμφυτεύματα, νευροτοξίνες, threads κ.α.) σύμφωνα πάντα, με όλους τους κανόνες της ιατρικής δεοντολογίας. Συνολικά κατά τη διάρκεια της ιατρικής του καριέρας, ο Δρ. Θεοχάρης υλοποίησε χιλιάδες χειρουργικές αφαιρέσεις καλοήθων και κακοήθων όγκων του δέρματος.

Από το 1994, ασχολείται παράλληλα, με τη μεταμόσχευση τριχών, αρχικά χρησιμοποιώντας τη μέθοδο STRIP και εν συνέχεια τη μέθοδο FUE ή και το συνδυασμό τους. Κατά τη διάρκεια της ιατρικής του καριέρας υλοποίησε πολυάριθμες μεταμοσχεύσεις μαλλιών, φρυδιών, βλεφαρίδων αλλά και αποκαταστάσεις παλαιότερων μη επιτυχημένων μεταμοσχεύσεων, σε ειδικά διαμορφωμένο χειρουργείο του ιατρείου του, με τη χρήση τοπικής αναισθησίας.

Ο δερματολόγος Θεοχάρης Σωτήρης με ιατρική εμπειρία άνω των 25 συναπτών ετών, υπήρξε από τους πρωτεργάτες της Δερματοχειρουργικής στην Ελλάδα. Απόδειξη της δερματοχειρουργικής του ικανότητας, εμπειρίας και αναγνώρισης, που εισπράττει στο χώρο της δερματοχειρουργικής, αποτελεί το γεγονός ότι καλείται τόσο ως ομιλητής, (chairman), course director όσο και ως εκπαιδευτής workshop, σε κάθε σεμινάριο ή συνέδριο της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ).

Σε ετήσια βάση, ο γιατρός παρακολουθεί τα παγκόσμια συνέδρια της ISHRS (Νέα Υόρκη, Πράγα, Μόναχο, Βρυξέλλες, Πορτογαλία) και άλλων φορέων μεταμόσχευσης μαλλιών καθώς και τα παναμερικανικά συνέδρια της ASDS (American Society for Dermatologic Surgery) που διεξήχθησαν στο Chicago (2017) και στη Phoenix της Αριζόνας (2018), για να είναι ενήμερος σε ό,τι νεότερο στον τομέα της Δερματοχειρουργικής, παγκοσμίως.

Προς επίρρωση των όσων προαναφέρθηκαν, σχετικά με την ποιότητα παροχής των ιατρικών του υπηρεσιών είναι, επίσης, το γεγονός ότι διατηρεί ένα ιατρείο, από τα ελάχιστα της χώρας μας, πιστοποιημένο από διεθνή οργανισμό με ISO 9001:2015 στην «Παροχή υπηρεσιών δερματολογικού ιατρείου, μεταμόσχευση μαλλιών, δερματοχειρουργική - laser & αισθητικές θεραπείες».

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό πανευρωπαϊκών και παγκόσμιων συνεδρίων δερματολογίας - αφροδισιολογίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη του στην αειφόρο εκπαίδευση.

 • 4th Annual meeting of the International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) - Nashville, Tennesse - October 1996
 • 5th Annual meeting of the International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) - Barcelona, Spain - October 1997
 • 6th Annual meeting of the International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) - Washington D.C. - September 1998
 • International Society Of Hair Restoration Syrgery (ISHRS), Workshop Medical and Surgical Treatments for Women with Hair Loss, San Franncisco, October 1999
 • International Society Of Hair Restoration Syrgery (ISHRS), Workshop Hairline Design, San Franncisco, October 1999
 • 11th Annual meeting of the International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) - New York - October 2003
 • 17th Annual meeting of the International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) - Amsterdam - July 2009
 • 14th Live Workshop and Congress of the European Society of Hair Restoration Surgery (ESHRS), Munich - June 2011
 • 20th Annual meeting of the International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) - Bahamas - October 2012
 • 21th Annual meeting of the International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) - San Franscisco - October-November 2013
 • Ε.Με.Δ.Α.Α.Π., Κλινικό φροντιστήριο της Εταιρείας Μελέτης Δερματολογικών, Αφροδισιολογικών & Αλλεργιογόνων Παθήσεων, με θέμα “Παθήσεις τριχών: Από τη βάση στην κορυφή”, Λίμνη Πλαστήρα - Απρίλιος 2014
 • International Society Of Hair Restoration Syrgery (ISHRS), European Hair Transplant Workshop, Belgium - Brussels - June 2014
 • 3rd Meditarranean Instabul FUE Workshop, Turkey – June 2015
 • 5th Annual meeting of FUE Europe Society, Belgium – June 2016
 • 25th Annual meeting of the International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS) - Prague, Czech Republic - October 2017
 • International Society Of Hair Restoration Syrgery (ISHRS), World Live Surgery Workshop: FUE Immersion, Poland - October 2017
 • World FUE Institute, Workshop on the latest FUE techniques and instrumentation, Lisbon, Portugal - June 2018
 • 11th Live Workshop and Congress of the European Society of Hair Restoration Surgery (ESHRS), Madrid - May - June 2018
 • 27th Annual World Congress of International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS), 13 - 17 November 2019, Μπανγκόκ (Ταυλάνδη). 

Επιστημονική Ομάδα

Δρ. Μιχάλης Δομένικος - Δελληβέης
Δρ. Μιχάλης Δομένικος - ΔελληβέηςΔερματολόγος - Αφροδισιολόγος
διαβάστε περισσότερα

Ο ιατρός Μιχαήλ Γ. Δελλήβεης-Δομένικος, είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (2003).

2003 - 2005 εκπαίδευση στην Γενική Ιατρική, στο 251 ΓΝΑ

2004 - 2005 εκπαίδευση στην Αεροπορική Ιατρική, στο Κ.Α.Ι. (Κέντρο Αεροποικής Ιατρικής)

2008 - 2009 εκπαίδευση στην Παθολογία, στη Β' Παθολογική Κλινική του 251 ΓΝΑ

2009 - 2012 εκπαίδευση στην ειδικότητα της Δερματολογιάς - Αφροδισιολογίας, στην Πανεπιστημιακή κλινική του Νοσοκομείου "Ανδρέας Συγγρός"

2013 απόκτηση του τίτλου Δερματολόγου - Αφροδισιολόγου

2013 έως και σήμερα Επιμελητής Δερματολογικής Κλινικής του 251 ΓΝΑ

Ο ιατρός Μιχαήλ Γ. Δελλήβεης - Δομένικος ασκεί ιδιωτικό ιατρείο δερματολογίας - αφροδισιολογίας, ως συνεργάτης και συμμέτοχος του προτύπου ιατρείου παροχής υπηρεσιών δερματολογίας - αφροδισιολογίας Lasermedical Α.Ε.

Έχει συμμετάσχει (παρακολούθηση, ελεύθερες ανακοινώσεις, παρουσιάσεις) σε ικανό αριθμό συνεδρίων συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό ενώ είχε την τιμή να αποτελεί μέλος της συγγραφικής ομάδας του επιστημονικού συγγράμματος "Δερματολογία & Εγκυμοσύνη".

Πέραν της καθημερινής εξάσκησης της κλινικής δερματολογίας - αφροδισιολογίας, δραστηριοποιείται ενεργά στους τομείς της Δερματοχειρουργικής, της αισθητικής ιατρικής και των εφαρμογών Laser, καθώς και της μεταμόσχευσης μαλλιών υπό την καθοδήγηση του Δρ. Σωτήριου Θεοχάρη.

Από το 2013 αποτελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρείας (ΕΔΑΕ) και της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας.

Δρ. Θεοχάρης Γιώργος
Δρ. Θεοχάρης ΓιώργοςΙατρός
διαβάστε περισσότερα

Αποφοίτησε πρώτος από το 6ο ΓΕΛ Γλυφάδας.

Εισήχθη στην Ιατρική Αθηνών το 2010, αφού αρίστευσε στις πανελλήνιες εξετάσεις

Αποφοίτησε από την Ιατρική Αθηνών τον Ιούνιο του 2016, με βαθμό «Λίαν καλώς».

Παράλληλα με τις σπουδές του, εκπαιδεύτηκε στη χειρουργική του δέρματος και στη μεταμόσχευση μαλλιών στο δερματολογικό κέντρο Skinand Hair Medical Care και μαθήτευσε, επί σειρά ετών, κοντά στον πατέρα του, Δρ. Σωτήρη Θεοχάρη, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο. Κατά το διάστημα αυτό, εκπαιδεύτηκε επίσης, στη χρήση μηχανημάτων Laser.

Εργάστηκε στην εταιρεία Skinand Hair Medical Care, από το 2014 μέχρι το Νοέμβριο του 2016.

Για το διάστημα 1/12/16 – 31/05/2017 εργάστηκε στο Ψ.Ν.Α. κάνοντας 6 μήνες ειδικότητα Γενικής Παθολογίας .

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Ελληνική Αεροπορία, το διάστημα 13/11/17 έως 13/8/18.

Κατά τη στρατιωτική του θητεία υπηρέτησε στο 251 Γ.Ν.Α. και στη Β΄ Παθολογική Κλινική, όπου και αναγνώρισε 6 μήνες ειδικότητας Γενικής Παθολογίας.

Από το Σεπτέμβριο του 2018 εργάζεται, ως ιατρός στην εταιρεία Skinand Hair Medical Care, ενώ βρίσκεται σε αναμονή για την ειδικότητα της δερματολογίας - αφροδισιολογίας

Ξένες γλώσσες

Μιλάει:

 • Άριστα Αγγλικά (Proficiency, University of Cambrige και University of Michigan)
 • Πολύ καλά Γαλλικά (Delf B2)
 • Καλά γερμανικά (Zertifikat B1)

Συμμετοχή σε συνέδρια - σεμινάρια

 • 57ο Σεμινάριο της Ελληνικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής, θέμα: "Τριχωτό κεφαλής, διάγνωση - παθήσεις - θεραπεία - χειρουργική αντιμετώπιση - μεταμόσχευση μαλλιών", Νοσ. Π.Γ.Ν. Αττικό, 17-18 Δεκεμβρίου 2017, Αθήνα.

 • 4η Επιστημονική Εκδήλωση της ΕΛ.Ε.ΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Δερματοσκόπησης HDS), 9 - 11 Δεκεμβρίου 2016, Θεσσαλονίκη

 • 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας, ΕΔΑΕ, Hilton, Αθήνα, 2016

 • 12th Congress of the EADO - European Association of Dermato-Oncology, Βιέννη Αύγουστος 2016

 • 16th World Congress on Cancers of the Skin, EADO, Βιέννη, 2016

 • 13th EADV Spring Symposium, EADV, Mέγαρο Μουσικής, Athens, Greece, 19-22 Μαϊου 2016

 • 4ο Συμπόσιο Κλινικής Ογκολογίας, Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου, Ρόδος, 2-3 Απριλίου, 2016

 • 56o Σεμινάριο της Ελληνικής Δερματοχειρουργικής Εταιρείας,

  «Περιοφθαλμική χώρα, αντιμετώπιση παθήσεων και γήρανσης από το Α-Ω», Νοσ. Π.Γ.Ν. Αττικό, Απρίλης 2016

 • Φθινοπωρινή Ημερίδα ΕΔΑΕ, Ξενοδοχείο DivaniCaravel, Αθήνα, Σεπτέμβρης 2015,

 • 21st Annual Scientific Meeting ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), San Francisco, USA, 23-26 Oct, 2013

 • 20th Annual Scientific Meeting ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery), The Bahamas, 17-20 Oct 2012

 • 1st Allergan Master Class, Ζάππειο, Αθήνα, 2012

 • 10ο Πανελλήνιο συνέδριο Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας, ΕΔΑΕ, Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, 2011

 • IMCAS Annual World Congress, Paris, January 2009

Ανακοινώσεις σε συνέδρια (Poster Presentation)

 • Σ.Γ. Θεοχάρης, Γ.Σ. Θεοχάρης, Μ. Δομένικος – Δελλήβεης, Ε. Κίτσιου, «Σπίλος του Meyerson – Meyerson phenomenon: Εμφάνιση δύο βλαβών ταυτόχρονα στον ίδιο ασθενή», 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας, Hilton, Αθήνα, 2016
 • Θεοχάρης Σ., Κρανιάς Δ., Δελλήβεης- Δομένικος Μ., Μπολομύτης Σ., Θεοχάρης Γ., Σιδέρη Ειρ., «Θεραπεία μελάσματος με συνδυασμό υδροκινόνης και Fractional Laser», Πανελλήνιο συνέδριο Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας, ΕΔΑΕ, Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, Αθήνα, 2011

 • Θεοχάρης Σ., Κρανιάς Δ., Δελλήβεης - Δομένικος Μ. , Μπολομύτης Σ., Θεοχάρης Γ., Σιδέρη Ειρ., «Συνδυαστικές θεραπείες για τη βελτίωση των αισθητικών προβλημάτων στην περιοφθαλμική και περιστοματική χώρα», 10ο Πανελλήνιο συνέδριο Δερματολογίας - Αφροδισιολογίας, ΕΔΑΕ, Ξενοδοχείο Divani Apllon Palace, Αθήνα, 2011

 • Θεοχάρης Σ., Κρανιάς Δ., Δελλήβεης- Δομένικος Μ., Μπολομύτης Σ., Θεοχάρης Γ., Σιδέρη Ειρ., «Ελαχιστοποίηση της μετεγχειρητικής ουλής στη δότρια περιοχή κατά τη λήψη του strip, στη μεταμόσχευση μαλλιών.», 10ο Πανελλήνιο συνέδριο Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας, ΕΔΑΕ, Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace, Αθήνα, 2011.

Αναστασία Στυλίδου
Αναστασία ΣτυλίδουΜαία, Βοηθός Ιατρού
διαβάστε περισσότερα

Πτυχιούχος Μαιευτικής, του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι) Αθηνών.

Εφαρμοσμένες Σπουδές "Αισθητικής" στο κέντρο δια βίου μάθησης "Νίκος Αμάραντος".

Αριστούχος απόφοιτος 1ου ΕΠΑΛ Γλυφάδας, με πτυχίο Βοηθού Νοσηλευτή.

Έχει άριστη γνώση χρήσης Η/Υ (Word, Excel, Power Point, Internet Εxplorer).

Μιλάει άριστα Αγγλικά και πολύ καλά Ρώσικα.

Εκπαιδεύτηκε στη χρήση των μηχανημάτων laser και αισθητικών εφαρμογών, στην εταιρεία Skin and Hair Medical care.

Εκπαιδεύτηκε ως surgical assistant στη μεταμόσχευση τριχών, από τον Δρ. Σωτήρη Θεοχάρη.

Ανήκει στο δυναμικό του κέντρου μας, από το 2014 ως βοηθός ιατρού, χειρίστρια μηχανημάτων laser και αισθητικών εφαρμογών. 

Πιστοποίηση συμμετοχής σε παγκόσμια συνέδρια - σεμινάρια μεταμόσχευσης μαλλιών

 • Λισαβόνα (Πορτογαλία) 3rd Workshop on the latest FUE techniques and instrumentation, WFE (World FUE Institute), 21 – 23 June 2018.
 • Τσεχία (Πράγα), 25ο World Congress ISHRS, 4-7 October 2017.
 • 27ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μεταμόσχευσης Μαλλιών ISHRS, 13 - 17 November 2019, Μπανγκόκ (Ταυλάνδη). 
Χρύσα Βασιλογάμβρου
Χρύσα ΒασιλογάμβρουΝοσηλεύτρια, Βοηθός Ιατρού
διαβάστε περισσότερα

Πτυχιούχος Νοσηλεύτρια του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι) ΛΑΡΙΣΑΣ (2017).

Εγγεγραμμένη στην Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος (2018).

Εκπαιδεύτηκε ως βοηθός ιατρού στη μεταμόσχευση μαλλιών απο τον Δρ. Σωτήρη Θεοχάρη και ανήκει στην ιατρική ομάδα μεταμόσχευσης της κλινικής μας. 

Είναι νοσηλεύτρια και βοηθός ιατρού, χειρίστρια μηχανημάτων laser και αισθητικών εφαρμογών και εργάζεται στην εταιρεία μας από το 2018.

Μελίνα Πιτσούνη
Μελίνα ΠιτσούνηΝοσηλεύτρια, Βοηθός ιατρού
διαβάστε περισσότερα

Τελειόφοιτη Νοσηλεύτρια του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι) Ηπείρου

Εκπαιδεύτηκε στη χρήση των μηχανημάτων laser και ως βοηθός του ιατρού Σωτήρη Θεοχάρη, στην εταιρία Skin and Hair Medical Care.

Είναι βοηθός ιατρού και χειρίστρια μηχανημάτων laser στην Εταιρία μας, από το 2020.

Ομάδα Ποιότητας

Κατερίνα Ιωαννίδου
Κατερίνα ΙωαννίδουΟικονομολόγος, Υπεύθυνη Προσωπικού / Προισταμένη Γραμματείας
διαβάστε περισσότερα

Πτυχιούχος BA degree in ECONOMICS of LANCASTER UNIVERSITY Department of Business School

Μaster degree in MBA του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (ΕΑΠ)

Έχει άριστη γνώση χρήσης Η/Υ (Μicrosoft Word, Excel, Powerpoint, Internet Explorer)

Μιλάει άριστα Αγγλικά και καλά Ισπανικά

Είναι μέλος υποστήριξης της ομάδας μεταμόσχευσης και ελέγχου της ποιότητας των διαδικασιών. 

Ανήκει στο δυναμικό του κέντρου μας, από το 2008.

Πιστοποίηση συμμετοχής σε παγκόσμια συνέδρια - σεμινάρια μεταμόσχευσης μαλλιών

 • Τσεχία (Πράγα), 25ο World Congress ISHRS, 4-7 October 2017
Δόμνα Αρβανίδου
Δόμνα ΑρβανίδουΥπάλληλος Γραμματείας, Υποδοχή Ασθενών
διαβάστε περισσότερα
 • Πτυχιούχος του τμήματος Λογιστικής του Τεχνολογικού Επιστημονικού Ιδρύματος (Τ.Ε.Ι.) Καβάλας.
 • Εργάστηκε σε εταιρείες εξυπηρέτησης πελατών και ως βοηθός λογιστή από το 2000.
 • Έχει άριστη γνώση χρήσης Η/Υ (Μicrosoft Word, Excel, Powerpoint, Internet Explorer)
 • Μιλάει άριστα Αγγλικά.

Ανήκει στο δυναμικό του κέντρου μας, από το 2019.

 

 

Ομάδα Marketing

Βικτώρια Σιμιτζή - Μυκονιάτη
Βικτώρια Σιμιτζή - ΜυκονιάτηΦιλόλογος - Παιδοψυχολόγος / Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας Skin and Hair Medical Care
διαβάστε περισσότερα

Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με ειδίκευση στην Εκπαιδευτική και Συμβουλευτική Ψυχολογία.

2014 – 2019 Οργανωτική Διευθύντρια των πολυκλινικών CHASLU DUBAI WELLBEING CLINIC & CANADIAN MEDICAL CENTER –PLASTIC SURGERY με έδρα το Ντουμπάϊ

2009-2013 University of Ioannina Greece, Bachelor of Language and Educational Psychology (Department of Philosophy, Education & Psychology)

2011-2013 Specialization in Educational & Social Psychology

2013 Awarded scholarship on MS Clinical Psychology 

Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, καλή γνώση Γερμανικών, βασική γνώση Αραβικών.

Συμμετοχή σε πληθώρα σεμιναρίων, εκθέσεων υγείας και θεματικών εκδηλώσεων υγείας στην Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό (Γερμανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ.ά.)

Πιστοποίηση συμμετοχής σε παγκόσμια συνέδρια - σεμινάρια μεταμόσχευσης μαλλιών και marketing

 • 27ο Παγκόσμιο Συνέδριο Μεταμόσχευσης Μαλλιών ISHRS, 13 - 17 November 2019, Μπανγκόκ (Ταυλάνδη). 
 • Η έξυπνη χρήση του Internet Marketing σήμερα, 23 Οκτωβρίου 2019, Αθήνα (Ελλάδα). 

Μέλος Εταιρειών

logo_edae.jpg
logo_elliniki-demartoxeirourgiki.jpg
ishrs-members-logo.jpg
logo_hds.jpg
logo_ids.jpg
logo_asds.jpg
logo_eadv.jpg

 

Η 25ετής κλινική εμπειρία που διαθέτουμε στη μεταμόσχευση μαλλιών, και το άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και παραϊατρικό μας προσωπικό, αποτελούν εγγύηση για τη χειρουργική αποκατάσταση της αλωπεκίας – φαλάκρας και των προβλημάτων αραίωσης του τριχωτού, με απολύτως επιτυχημένα και φυσικά αποτέλεσμα.

Για την αποκατάσταση, χρησιμοποιούμε τις δύο βασικές τεχνικές της μεταμόσχευση μαλλιών FUE ή FUT (STRIP), ή συνδυασμό αυτών, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ασθενή.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αριστομένους 28, 16674 - Γλυφάδα

+30 210 9600930

info@skinandhairtransplant.gr

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Δευτέρα - Παρασκευή: 09:30 π.μ. - 22:00 μ.μ.

Σάββατο: 09:00 π.μ. - 15:30 μ.μ.

Κυριακή: κλειστά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

facebook | instagram | Youtube

Copyright © 2019 - Skin & Hair Transplantation

Κατασκευη & Φιλοξενια Medical Promotion

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Πιστοποιητικό ISO          Πιστοποιητικό GDPR 
           
pistopoiisi         pistopoiitiko gdpr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σε κάθε περίπτωση, τηρούμε το ιατρικό απόρρητο και είμαστε απολύτως εναρμονισμένοι με τους κανόνες του GDPR.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Skinhair logo secondary